Tom Kelbling

Hoi, Mijn naam is Tom Kelbling, ik woon in Amersfoort en ik ben van beroep Technical engineer bij de firma MoreSenze in Nijkerk.

Techniek is mijn passie en ik hou van muziek. Ik ben mede door mijn werkzaamheden in discotheken als bv Starlight in Nijkerkerveen besmet geraakt met de techniek van muziek en lichtinstallaties. Het afstellen en programmeren van licht, lasershow en geluid is voor mij altijd een uitdaging en ik ga door tot ik het heb zoals moet. Samen met Paul van Selm heb ik destijds een internetstation opgezet (JimmyFM) waarbij ik verantwoordelijk was voor alle techniek. Dit station was voor een webstation redelijk succesvol maar we gingen allebei ander werk doen waardoor we genoodzaakt waren deze uit de hand gelopen hobby te staken.

Paul benaderde me maart 2020 of ik wilde nadenken of ik er iets voor voelde om een nieuw station uit de grond te stampen. Sceptisch als ik ben zei ik op voorwaarden ja. Toen het ging om wellicht Radio Eemland weer wakker te schudden werd ik wel enthousiast. We hebben een super fijne groep mensen in de leiding zitten en we zijn met 3 technici dus dat is beter te behappen en kun je de taken verdelen waardoor we denken goede continuïteit te kunnen bieden voor Radio Eemland. Verder heb ik de functie penningmeester in de schoenen geschoven gekregen dus ga ik over de centjes…. Ik hoop dat we voor vele oud luisteraars van Radio Eemland de herinnering weer een beetje terug kunnen halen met ons mooie radiostation. In ieder geval veel luisterplezier.

Stuur een Mailtje

Mail onze studio
AncoraThemes © 2021. All rights reserved.

Je kunt ons ook beluisteren op: